Prodaja prijenosnih računala

U ponudi AZUT digitala na izbor imate lepezu prijenosnih računala po povoljnim cijenama. Za više informacija pišite nam na info@azut-media.hr
Više

Web predlošci

Iz galerije internetskih preložaka izberite što Vam najviše odgovara, te nam se javite na info@azut-media.hr. Svi web predlošci su dolaze uz napredni CMS-om, koji Vam omogoćuje da svojim korisnikom sami uređujete svoju web stranicu na ugodan in jednostavan način.
Više

POZIVNI CENTAR

Važan segment poslovnog uspjeha je stalna i briga o postojećim i budućim kupcima vaših proizvoda ili usluga.

Najam pozivnog centra

Naš pozivni centar nudi mnoga poslovna rješenja. Oslim pozivnih usluga tu su zaprimanje narudžbi, služba za informacije, podrška kupcima, pozivi za hitne slučajeve...Iskustvo u ovom poslu omugućuje da se usluga prilagodi i upotpuni prema potrebama svakog klijentu.

Najam telefonskih linija / Usluge telemarketinga

Kombinacija najnovije tehnologije i naših agenata osigurava vrhunsku uslugu. Pozivni centar pruža usluge različitim tipovima klijenata i prilagodljiv je za sve vrste industrije kojima je potrebna opsežna ili specifična usluga.

Najam usluge call operatera

Korištenje pozivnog centra ima mnogo prednosti. Povećava, recimo, broj dostupnih osoba za podršku kupcima, smanjuje prazne hodove u poslovnim procesima, smanjuje preopterećenje službe za korisnike, smanjuje vrijeme interakcije između kupaca i proizvođača te time potiče razvoj brenda. Radi fluktuacije u vašem poslovanju može se dogoditi da neki pozivi ostanu neodgovoreni. Kod nas se to ne događa. Naši agenti će odgovarati na pozive vaših kupaca kad god vi to poželite.

Pomažemo Vam unaprijediti poslovanje i povećati Vaš profit, tako da je Vaš uspjeh i naš uspjeh.