Prodaja prijenosnih računala

U ponudi AZUT digitala na izbor imate lepezu prijenosnih računala po povoljnim cijenama. Za više informacija pišite nam na info@azut-media.hr
Više

Web predlošci

Iz galerije internetskih preložaka izberite što Vam najviše odgovara, te nam se javite na info@azut-media.hr. Svi web predlošci su dolaze uz napredni CMS-om, koji Vam omogoćuje da svojim korisnikom sami uređujete svoju web stranicu na ugodan in jednostavan način.
Više

Web stranice

Atraktivan dizajn, precizna tehnička izvedba i struktura, popraćeni organiziranim timom koji djeluje u skladu s Vašim željama i potrebama nudeći idejno rješenje, naš su primarni cilj. U izradi su jednostavne stranice prihvatljivih cijena pa sve do složenih ERP sustava prilagođenih vašim potrebama ili cms rješenja za portale sigurni na pouzdanim i stabilnim serverima. Budite i Vi na vrhu rezultata pretraživanja na Google tražilici uz garanciju usluge i poštivanje dogovorenih rokova.


seo

SEO optimizacija ili Search Engine Optimization (eng.) predstavlja različite metode i tehnike koje se primjenjuju na web stranicu i izvan nje s ciljem postizanja što više pozicije na tražilicama kao što su Google, Bing, Yahoo itd. Afirmiranje ključnih pojmova, stvaranje strukture i posebno prilagođenih sadržaja te gradnju linkova odnosno stvaranje veza, uspješno za Vas odrađuje naš tim SEO stručnjaka.

optimizacija

Takođe važan faktor pri pozicioniranju je i brzina učitavanja Vaše stranice. Svaka stranica biti će izrađena pomoću metoda i paradigmi koje donose najbrže performanse te na taj način ostvariti uštedu u bandwidthu i procesorskom vremenu na poslužitelju, doprinijeti boljem pozicioniranju i time postići ono najvažnije, da Vašu stranicu vidi što više ljudi.

programiranje

Programiranje web stranica vrši se individualno po mjeri i željama svakog pojedinog klijenta. Naš programerski tim koristi najnovije tehnologije kao što su Microsoft.net, php/mySQL, javascript, jQuery. Uz sugestivne savjete stručnog tima, ponuđena apikacija usklađena je sa Vašim potrebama i mogućnostima. Naša programska rješenja variraju od mobilne aplikacije do složenog sustava koji obuhvaća cjelokupno poslovanje.

tehnička podrška

Odlučite li se za složena programska rješenja ili jednostavniju statičnu verziju web stranice, mi se prilagođavamo Vama i dostupni smo za sve Vaše upite i nudimo svu stručnu pomoć koja Vam je potrebna. Tehničku podršku čini tim ljudi koji je radio na samom razvoju i koji će Vas u bilo kojoj situaciji informirati o Vašoj web stranici ili Vašem sustavu. Takođe će vas obučiti za samostalno daljnje djelovanje.